Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Η ιταλική γλώσσα με ένα μεγάλο αριθμό τοπικών διαλέκτων,  είναι λατινογενής  , άμεση διάδοχος της διαλέκτου της Φλωρεντίας. Ομιλείται από περίπου 70 εκατομμύρια ανθρώπους  στην Ιταλία, στην Σαρδηνία στην Κορσική  στην Γαλλία στην Ελβετία  και από ένα μεγάλο αριθμό μεταναστών και απογόνων τους  στις ΗΠΑ και στην Αργεντινή. και ανήκει στην οικογένεια των ινδοευρωπαϊκών γλωσσών. 
Η «Επίσημη Ιταλική» γλώσσα συνυπάρχει μαζί με ένα μεγάλο αριθμό από ιδιώματα και τοπικές διαφοροποιήσεις (διαλέκτους). Στην Ελβετία τα Ιταλικά είναι μια από τις τέσσερις επίσημες γλώσσες και
απαντάται περισσότερο στα Ελβετικά καντόνια του Γκριτζιόνε και του Τιτσίνο. 
Είναι επίσης επίσημη γλώσσα του Σαν Μαρίνο, όπως και βασική γλώσσα του κράτους του Βατικανού. 

Τα Ιταλικά είναι η τέταρτη πιο διαδεδομένη γλώσσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αποτελεί γλώσσα πολιτισμού, εργασίας και σπουδών, καθώς η γνώση της ανοίγει το δρόμο για σπουδές σε διεθνούς κύρους Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ιταλίας, για επιχειρηματικές συνεργασίες με τον εμπορικό κόσμο, για μελέτη αξιόλογων λογοτεχνικών και μη, έργων μεγάλης αξίας για την ευρωπαϊκή κληρονομιά, και για γνωριμία με τον φιλόξενο λαό της Γείτονος χώρας.
 

Η ελληνική και η ιταλική γλώσσα έχουν παραδοσιακούς δεσμούς, καθώς συνδέονται με τον ελληνορωμαϊκό πολιτισμό, ο οποίος έθεσε τις βάσεις για τον πολιτισμό όλης της ανθρωπότητας.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ 
Σε τιμές πολύ οικονομικές από έμπειρη Ιταλίδα φιλόλογο με 30 χρόνια πείρα και με εγγύηση πτυχίου Β2 
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα σε μεμονωμένους ή και σε γκρουπ 2-3 ατόμων, για όλα τα επίπεδα εκμάθησης. Προετοιμασία για τα διπλώματα CELI,CILS,Diploma, PLIDA, για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας καθώς και για την προετοιμασία του ειδικού μαθήματος Ιταλικών για την είσοδο στη Σχολή Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας μέσω Πανελλαδικών εξετάσεων. 


ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
Από ΙΤΑΛΙΔΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟ 
τηλ επικοινωνίας 6989465948
MAIL : rulisgreece@gmail.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...